Kontakt Frie 

  Kontakt

  Frie
  Overgade 24
  5000 Odense C

  Tel: 63 13 85 50
  kontakt@frie.dk

  Telefontider

  Du kan kontakte Frie i tidsrummet

  Mandag - torsdag: 8-16
  Fredag: 8-14

  Karriererådgivning hos Frie

  Karriererådgivningen hos Frie er ikke blot en service, som vi tilbyder. Det er en dedikation til at støtte vores medlemmer i de perioder af arbejdslivet, hvor det af forskellige årsager kan være svært. 

  Når tilfældigheder og uretfærdigheder indtræffer i dit  arbejdsliv, hjælper og støtter vi dig i at undersøge og se muligheder.

  Uanset om det drejer sig om opsigelse, samarbejdsudfordringer, arbejdsliv, ubehagelig og/eller krænkende adfærd på arbejdspladsen, dristige karrierevalg, brancheskifte eller lønforhandling er vi din sparringspartner.  Vi er også klar til at hjælpe, hvis du oplever uretfærdige hændelser, hvor du sidder med sorteper.

  Vi bistår dig i din proces gennem personlig karriererådgivning uanset om du er i job, opsagt eller ledig, Vi hjælper dig med den udfordring, der lige præcis påvirker eller udfordrer dig. 

  Vores professionelle rådgivningsteam er altid parat til at møde dig i øjenhøjde. Du vi som medlem opleve, at vi altid bestræber os på at skabe trygge rammer om karriererådgivningen ved at vi lytter, er empatiske og professionelle. 

  Vi tror på, at alle fortjener et givende og tilfredsstillende arbejdsliv, der afspejler ønsker, behov, forventninger, talenter og ambitioner. 

  Kontakt Frie, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få professionel karriererådgivning. 

  Har du spørgsmål? Skriv til os.

  Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med Frie, så brug denne kontaktformular. 

  Vi hører også gerne fra dig, hvis du har input eller kommentarer til Dit Karriereunivers.